mandag 17. november 2008

Pokt

No er eg i Pokot - har vore her i ei veka og skal vera her i fira veker til.
Pokot ligger hogt oppe, i tillegg har da regna her si mars - saa da er ikkje saa veldig varmt alltid. Men heilt fantastisk aa kunna ha skuletimar ute iblandt.

Da er litt mindre travelt her i Pokot enn det var i Nairobi. Her har me oftare fri paa ettermiddagen og det er flott aa kunna slappa av med ei bok. Paa kveldane har me naake me kaller ni-timen: alle samles og me har ei bonnestund, pratar om kjekke og vanskelege ting og syng av og til.

Hjertelig takk til alle som gidder aa lesa bloggen. Det blir litt sjeldent det kommer naaken faa ord, og spesielt her i pokot er internett-tilgangen veldig begrensa. Men takk for da!

5 kommentarer:

Torleif Alexander sa...

"Den som venter på noko godt.. ;)"

bokormen sa...

Eg likte spesielt godt det du skreiv at: (...) det e flott å kunna slappa av med ei bok. Det e bra du har forstått det, Martha! ;-) Bedre seint enn aldri. Ellers så ska du vita at om alle de andre som lese bloggen din sku droppa å gjer det, så komme nå eg te å fortsetta å sjå innom den rimelig ofte. Sånn e det med den saken.

Anniken sa...

Hei Martha :) Jeg fikk brevet ditt vøtt ;) Det var kosli! Kult at det kom fram selv om du mangla halvr adressa :P

Aud Feed Davis sa...

Hei!
Tenkte bare å si at vi er en del fra kullet i fjor som følger ivrig med på bloggene deres. Utrulig kjekt å lese om alt dere opplever og skriver! :-) Koselig å hørre at dere videre fører tradisjonen med 9timen! Kos dere masse og nyt tida!

Anonym sa...

Hei Martha!

Tusen takk for bilete eg fekk i posten, det var kjempekosleg:) Skal helse attende frå alle på lagsteamet ditt...Vonar dykk har det fint, sit sjølv med historiestil, men draumar om neste år, då eg forhåpentlegvis er ute i den store verda! Tenkjer å søkje på TeFT, men eg er ikkje sikker på kva det vert til slutt...
Gud signe deg...

Ragnhild:)