lørdag 16. august 2008

Klar, ikkje klar, klar, ikkje klar...

Her på bloggen håper eg å få skrevet forskjelligt om ka som skjer i kenya, både tankar og opplevelsar. Skal og prøva å ikkje få for longe innlegg, sånn at da forhåpentligvis blir interessant å lesa. Skal og få lagt til bilder etter kvart.

Eg sitter no heima på Bømlo, har hatt ein bra sommar, og er ferdig med turnusen eg har hatt på aldersheimen og i heimasjukepleien. Da er no august, og eg reiser ikkje før i oktober! To mnd skal eg vera på Bømlo, arbeidsledig! Eg kunne ønska eg kunne reisa ut no :) Eg er klar for intens varme, gode - gjestfrie - seine afrikanarar, monge - hardare enn eg kanskje trur no - utfordringar, og avsatt tid til Bibel og Jesus :D Eg gleder meg, så Kenya: Here (om to mnd då men..) I come!

4 kommentarer:

bokormen sa...

Du har herved fått ein fast leser te bloggen din! Viss det e greit for deg så lage eg en link te den på min blogg, så kan det henda det komme fleire leserer te den..=)Kjekt at du ska blogga om den kommande Kenyaturen din.

Elise sa...

Wow, du får en tre måneder lenger sommerferie enn jeg hadde. :P jeg kunne ønske min var litt lengre. Du får det nok kjempebra i Kenya! ^^

I TEFT-opplegget, er det ingen ting i Norge først? Blir dere bare sendt rett ut uten noe som helst først?

Ingebjørg sa...

Kult med blogg, Martha! Eg ska følga med på deg:D Nyt tiå i Norge, så blir du enn bedre rusta te månedane ute!

Martha sa...

Kjekt å sjå at nåken stikke innom, sjøl om eg ikkje har skrevet so møkje endo.. :)
og elise: teft i norge er kun ei veka før og ei veka ittepå. så blir så og sei kasta rett ut i da! men eg glede meg :D